Zaterdagavond 29 juni 2019 pub-quiz in de feesttent op de wielerbaan De Heuvelen te Nieuwkuijk

Afgelopen dinsdag 26 februari 2019 heeft in het kader van de voorbereidingen van de Kring dag Kring Maasland 2019, een vergadering plaatsgevonden met leden van het gilde Kring Maasland en afgevaardigden van overige gildebroeders en -zusters van gilden uit de Kring.             

Circa 45 leden waren aanwezig. Door Eric-Jan van Eggelen, Tonny de Gouw en Adri Verboord werd aan de hand van een Power Point presentatie en een filmpje uiteengezet hoe de stand van zaken is met de voorbereidingen van deze dag. Groso Modo kan gesteld worden dat voor wat betreft de voorbereiding we goed op koers liggen. Natuurlijk is er nog veel te doen om deze dag te doen slagen. Zo is het van groot belang dat er voldoende vrijwilligers zijn en ook de sponsoring is een hot item. Immers dit evenement staat of valt met voldoende vrijwilligers en sponsoren.  Voorafgaande aan de Kring-dag is er een feestavond. Deze wordt gehouden op 29 juni 2019 in de feesttent op de wielerbaan “De Heuvelen”. Een onderdeel van deze avond is de zogenaamde pub-quiz. Deze zal worden geleid door de wethouder Werk en Economie van de Gemeente Heusden Thom Blakers.      Mocht u geïnteresseerd zijn om aan deze quiz deel te nemen schroom niet en meldt u als team aan via de website www.sintjorisgildenieuwkuijk.nl, onder het kopje “pub quiz” vindt u het inschrijvingsformulier. 70% van de recettes uit de inschrijfgelden komt ten goede aan een goed doel in dit geval de “Stichting Eigenwijs”.

Mocht bij u, na het lezen van dit artikel, de interesse gewekt zijn om als gast deze kring-dag en/of feestavond bij te wonen dan bent u van harte welkom, en denkt u ik wil graag vrijwilliger of sponsor zijn dan kunt u zich aanmelden via de e-mail adressen vrijwilligers@sintjorisgildenieuwkuijk.nl of gildedag@sintjorisgildenieuwkuijk.nl                                                                                                                          

Daarnaast geeft deze website u algemeninformatie over het wel en wee van ons gilde.